Ühistranspordihuviliste foorum

Täisversioon: Kaunas
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kurb uudis Kaunasest. http://tv.delfi.lt/video/MHF9Vp0s/
Ehk siis - reedel, 19.12. jäeti hüvasti linnaliini Ikarustega.
itin skurdžiai... Sad
(24.12.2008 15:47)coldrexX Kirjutas: [ -> ]itin skurdžiai... Sad

И я, и я, и я того же мнения...
Märkasin sellel pildil huvitavat detaili. Nimelt kleebised uste juures. Kas tõesti on Kaunase inimesed nii kõrgelt arenenud, et peatuses on võimalik samaaegselt nii sisenemine kui ka väljumine? Kumbki liikumine paistab toimuma siis üks ühel- ja teine teiselpool käsipuud. Meitel siin ei ole osad inimesed isegi mitte sellele arengutasandile jõudnud mis lubaks aru saada, et enne bussi istekoha eest võitlema ronimist on vaja eelmine vahetus bussist välja lasta.
Noh, paberil on kõik maailma rahvad üliinimesed. 90-ndatel kleebiti Tallinnas kah inimfiguuri ja trepiga rohelised sisenemise kleepsud esimese ja mustad punase triibuga kleepsud tagumise uste juurde. Ega kasu ei olnud. Samuti ka alates kella 21.00-st esiuksest sisenemine on unustuse hõlma meil vajunud.
Ei mäleta enam, kus teema all keegi tahtis näha Kaunase tabloosid, mis näitavad järgmiste busside ja trollide peatusse saabumist. Selline pilt on nüüd STTS lehel: http://stts.mosfont.ru/photo/146980/
24. augustil oli taas liikvel näha Ikarust Kaunases. Asendas trolliliine, kui toimus Autrolise streik.
http://www.kaunastrans.ucoz.net/news/2009-08-24-122 Leedu keeles küll.
http://www.kaunas.lt/kaunas/m/m_images/w...ok3981.jpg
Muuhulgas tundub, et pildil olev buss saab ka tulevaseks Kaunase "retrobussiks".
See gräfitiga buss on jah ainuke töötav linnaliini Ikarus Kaunases,käies seal paari nädala eest hakkas silma veel 4 "laip 260t".Lisaks oli pargis seismas üks vana 256 prozega katusel..
Aprillis peaks Kaunasesse saabuma 24 gaasimootoriga Solarist, mis tõenäoliselt hakkavad asendama Tšehhi päritolu Karosa busse ning vanemaid Scaniasid ja Volvosid.

Lisaks Kaunasele uuendatakse veeremit ka Panevėžyses, kuhu tulevad lähiajal 6 hübriidajamiga Solarist, mis on ühtlasi ka esimesed hübriid-bussid kogu baltikumis.
24 Solarist Urbino 12 CNG.
Ei tea kuidas neil seal selle tankimisega on loodetavasti ikka rohkem kui üks tankla Big Grin Tartus küll ei piisa ühest tanklast. Ja meil ainuld 5 gaasibussi.
http://www.miestai.net/forumas/picture.p...reid=53750
Eilsest hakkas Kaunases linnaliine teenindama topeltlõõtsaga buss. Kokku on ostetud Hollandist 4 sellist isendit.
Tagasiside URL