Ühistranspordihuviliste foorum

Täisversioon: Üldine trollide arutelu
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

Liisu323

Aga üldse kus nad teavad millal keegi maha kanda tuleb?
Eks ikka tehnilise seisukorra järgi. Nagu kõiki masinaid.

Minu küsimus oleks hoopis, et millal see "jupp aega tagasi oli". Miks ei tohiks küll mingi saladus olla. Kere nagises igast liikmest nagu Hessidel juba.
Tavaliselt on see siin foorumis juba mitu päeva varem teada, kui midagi maha kantakse. Üllatavalt hilja seljuhul see info tuli.
Asi on selles, et teatud põhjustel enam infot lihtsalt ei levitata. Eks igaüks saa ise aru miks see nii on kui mälusoppides sobrab ja meede tuletab mis juhtus viimane kord kui midagi enne selle toimumist välja hõigati.
Oxygen on asja tuumale pihta saanud, et siinse foorumi trolliteemas (ilmselt siis ka trammiteemas) võite edaspidi lugeda ja kirjutada vaid sellest, mida iga poisike niigi tänavaserval seistes näeb! Kui näeb. Ja kui ei näe, siis pole sündmust tema jaoks ka toimunud Tongue
Mingisugustki telgitagust infot pole mõtet ju siin jagada olukorras, kus seda loevad peale trollisõprade ka hoopis muude huvidega tüübid........
281 teatega ootasingi senikaua, kuni trollivrakk töökoja kõrvale kõigile näha lükati (tegelikult oli ta korraks seal juba veebruari alguseski, siis küll veel pooleldi lammutatult), sest nüüd pole mõtet seda infot enam varjata, kuigi et võiks selle praegugi enda teada jätta.
Aga millal miski masin oma viimase sõidu teeb...eks tuleb selleski küsimuses minna ajas tagasi aastate taha, mil polnud veel mingeid arvuteid, foorume, MSN-e ja muud taolist ning mil igaüks, kel asja vastu huvi oli, ise kuupäevi oma märkmikesse üles kribas.....
Millegi fännamine ei peagi liiga lihtne olema, nii et....jõudu seltsimehed Smile
Ja lõpuks istume igaüks omaette nurgas oma teadmistega.Sel juhul wõiks warjul hoida ka TAKi mahakantud busside teemat ,lõpuks ärme siia foorumisse üldse midagi postita.Hoiame eht eestlaslikult kõik waid enda teada.Peaasi ,et keegi teada ei saaks.Wabandust ärrituse pärast aga mulle sääne suhtumine(salatsemine) kohe kuidagi ei meeldi.
(23.02.2009 22:26)PETSS Kirjutas: [ -> ]Ja lõpuks istume igaüks omaette nurgas oma teadmistega.Sel juhul wõiks warjul hoida ka TAKi mahakantud busside teemat ,lõpuks ärme siia foorumisse üldse midagi postita.Hoiame eht eestlaslikult kõik waid enda teada.Peaasi ,et keegi teada ei saaks.Wabandust ärrituse pärast aga mulle sääne suhtumine(salatsemine) kohe kuidagi ei meeldi.

osaliselt õige, sest ise tead, et vahest mõnda inffi ei saa leevitada teatatud põhjustel...
(22.02.2009 22:08)Heini Kirjutas: [ -> ]314 on ka kadunud ehk siis pole sõitnud mõnda aega.
Täna hommikul sõitis....kuni 8-ni, mil vajas juba tehnilist tuge Vabaduse platsil!
Mis edasi sai, ei tea. Tundub, et seni läbisõidult parim Ikarus on peale oma kindlate juhtide kaotust ja reservimääramist üsna põdura tervisega Sad

Liisu323

See 406 on TTÜ reklaami saanud omale Tongue
Märkasin, et Solaris trollidele (315-332 ja 432-436) paigaldatakse uus infosüsteem (GPSiga). Kas saavad nüüd kõik?

Liisu323

(25.02.2009 23:08)ER12 Kirjutas: [ -> ]Märkasin, et Solaris trollidele (315-332 ja 432-436) paigaldatakse uus infosüsteem (GPSiga). Kas saavad nüüd kõik?

See nii ammune asi juba neil ju?
432-436 peaks kõik Thorebiga olema. 315-332 vahemiku kohta nii kindlalt öelda ei oska, aga küllap neil ikka on. Küllap oli eesmärgiks ikka kõik uued ja uhked masinad prioriteedisüsteemiga liita, et foori tagant ikse esimesena minema saaks.
317, 319, 320, 321, 324, 326, 327, 328, 330 peaks olema.

Liisu323

Miks täna lõime peatuses kaks trolli järjest lihtsalt peatuse vahele jätsid? Ma ootasin mingi 20 min seda ühte trolli! Dodgy see oli nii umbes kella 5-e ajal ja ma olen solvunud.
Enne trolli või bussi sisenemist tasub ikkagi oma liikumisega juhile märku anda, et tahad sõidukisse siseneda, ehk tuleks liikuda kergelt (mitte suure jooksuga) äärekivi poole. Viimasel hetkel putka tagant välja hüppates ei ole maha jäämine sugugi mitte võimatu, seda üldiselt juhul kui kedagi teist peale minemas pole ja väljuda ka keegi ei soovi.
(26.02.2009 18:43)Liisu323 Kirjutas: [ -> ]Miks täna lõime peatuses kaks trolli järjest lihtsalt peatuse vahele jätsid? Ma ootasin mingi 20 min seda ühte trolli! Dodgy see oli nii umbes kella 5-e ajal ja ma olen solvunud.
Koplis oli ligi pooletunnine seisak! Ja esimesed trollid kiirustasid peale seisakut reisijateta Mustamäele....

Liisu323

(26.02.2009 20:44)Volli Kirjutas: [ -> ]
(26.02.2009 18:43)Liisu323 Kirjutas: [ -> ]Miks täna lõime peatuses kaks trolli järjest lihtsalt peatuse vahele jätsid? Ma ootasin mingi 20 min seda ühte trolli! Dodgy see oli nii umbes kella 5-e ajal ja ma olen solvunud.
Koplis oli ligi pooletunnine seisak! Ja esimesed trollid kiirustasid peale seisakut reisijateta Mustamäele....

Nojah siis. Ei oska niisugusle asja kohta midagi õelda Confused
(26.02.2009 20:37)Ott Kirjutas: [ -> ]Enne trolli või bussi sisenemist tasub ikkagi oma liikumisega juhile märku anda, et tahad sõidukisse siseneda, ehk tuleks liikuda kergelt (mitte suure jooksuga) äärekivi poole. Viimasel hetkel putka tagant välja hüppates ei ole maha jäämine sugugi mitte võimatu, seda üldiselt juhul kui kedagi teist peale minemas pole ja väljuda ka keegi ei soovi.
Selles on asi et troll ei teinud üldse peatust seal.Kogu rahvas jäi suu ammuli trolle vaatama.Kui need üksteise järel ilma peatamatta ülbelt mõõda läksid Confused
314 kollaste sarvedega 2. liinil täna.

Liisu323

Miks on osadel kollased sarved? See 323 on üldse nii et üks sarv kollane teine hall.


ahjaa seda poola lipu värvi "trolli" sai ka nähtud 9. liinil täna
(27.02.2009 16:34)Liisu323 Kirjutas: [ -> ]ahjaa seda poola lipu värvi "trolli" sai ka nähtud 9. liinil täna
See sõidabki seal.
Tagasiside URL