Ühistranspordihuviliste foorum

Täisversioon: Üldine trollide arutelu
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
(22.03.2009 22:20)PETSS Kirjutas: [ -> ]Mis hakkab saama 6 liinist? Minuni jõudnud päris suht usaldus wäärivatest alliktest esmapilgul päris uskumatuid ideid.Ei tahaks uskuda ,et see kõik ka teoks saab?
Loodetavasti ei suleta, ei lühendata. Vaid pannakse sinna ainult lõõtstrollid, nagu seda 3. liinil on.
Olles asjast ka nii poole kõrvaga kuulnud loodan siiralt, et kõik nii ei saa olema nagu idee ette näeb. Muidu jumal teab kuidas see asi kõik lõpeb. Hakkab meenuma 90ndate lõpp ja tollane tohuvapohu liinimajanduses.
Ma kahtlen väga, et keegi trollidest ja nendega seonduvast praegu lähemalt julgeb rääkida.
Asi pidigi olema lõõtstrollides.Seda teemat arendatud ühe tegijamaga siin foorumis.Paraku ideed kontoris mõeldud ideed ilusad waid paberil ja meite poolt mõeldud asjad jääwadki vaid mõtlemise tasemele.Täpselt nagu Latvijas :mõeldud ,mõeldud.
(22.03.2009 22:54)PETSS Kirjutas: [ -> ]Asi pidigi olema lõõtstrollides.Seda teemat arendatud ühe tegijamaga siin foorumis.Paraku ideed kontoris mõeldud ideed ilusad waid paberil ja meite poolt mõeldud asjad jääwadki vaid mõtlemise tasemele.Täpselt nagu Latvijas :mõeldud ,mõeldud.
Väidetavalt küpseb ikka jätkuvalt plaan muuta liin igapäevaselt lõõtsaliiniks. Mõistan, et kohati puudub asjal nädalavahetusel mõte aga iseenesest pole ju paha.
Kas on mingi orienteeruv daatum ka uue veeremi saabumise kohta maha pandud? Praegu käigusoleva masinapargiga jääb asi vähe niruks vist.
Järgnew waid minu arwamus ja arusaamine.Juunist läheb kinni 46.Seose sellega tõuseb ka koormus 6 ja 16 liinil.Suwel ehk kannatab asja ära.Paraku ei tea keegi meist ,mis olukorras kodumaa olukord sügiseks.Ise ei tahaks ka hästi uskuda tollesse 6 liini ärakaotamisse.Aga paraku see äärmiselt loll ja kahetsuswäärne õnnetus andnud asjale tõuke.Eks näis mis saama hakkab.Ei saa ju olla säänset asja ,et kunagine 90 lõpul väljakäidud idee( SL bussillnid jms) käiku läheb.Wabandust nüüd oma mõtete awaldamise est.
(22.03.2009 22:44)Heini Kirjutas: [ -> ]Ma kahtlen väga, et keegi trollidest ja nendega seonduvast praegu lähemalt julgeb rääkida.
Küsimus pole teps mitte julguses, pigem tahtmises (või teatud määral ka tohtimises)!
Pealegi....viimaste eelnevate postituste seas on nii palju erinevaid "ideid" (et mitte öelda kuulujutte), et kasutaks vaid Andres Lipstoki kuulsaid sõnu: "Sellist jama ei oskagi kommenteerida...."!
Ühte siiski ütlen: 6-lõõtsaliin trollidel on minu teada jätkuvalt plaanis ja mingit trolliliini sulgemise juttu ma küll ei usu Smile
Kui 3. liin lõõtsaliiniks tehti, siis jäi 13. järjekorra asemel 11. Kuuendal liinil 11. järjekorrast jääb vast natuke väheks tipptunni ajal, pigem 12 lõõtsa. Aga see vaid minu arvamus Big Grin
Valgustaks siis võhikuid sellega, et palju seal neid jrk praegu on ?
6. liinil on tööpäeviti tippajal 5 lühikest ja 8 lõõtsa, laupäeviti 6 lõõtsa ja 4 lühikest ja pühapäeviti 5 lõõtsa ja 4 lühikest trolli. Täpselt sama oli ka 3. liinil, enne kui sinna ainult lõõtsad pandi ja 3. liinil on praegu tippajal tööpäeviti 11, laupäeviti 8 ja pühapäeviti 7 järjekorda. 6. liin on vist natuke pikem ja mulle vähemalt tundub, et sellega sõidab rohkem rahvast.

Liisu323

Mingisugune uuema solarise tabloo oli imelik täna.Mõlemal tabloo ääres oli lihtsalt 2 kirjas.Kas see on muidu normaalne?
Juhtusin ka seda nägema, 336 oli vist trolliks. Iseenesest oli ju täitsa lahe vaadata Smile
(23.03.2009 18:32)Liisu323 Kirjutas: [ -> ]Mingisugune uuema solarise tabloo oli imelik täna.Mõlemal tabloo ääres oli lihtsalt 2 kirjas.Kas see on muidu normaalne?

1004 sõitis mullu kevadel/suvel ka päris pikalt nii, et mõlemal pool tabloo nurgas liini number ja keskel siis sihtjaam.
Kas trollipark ka asjast teadlik on et keegi kunstnik on 338 natuke maalinud?
(29.03.2009 17:41)raulito Kirjutas: [ -> ]Kas trollipark ka asjast teadlik on et keegi kunstnik on 338 natuke maalinud?
Kas sa mõtled seda lillat värvi seal trolli taga põrandal ja seintel? Tundub, et seda oleks nagu üritatud eemaldada. Aga selle jaoks läheb vist midagi väga tugevatoimelist vaja Tongue
298 välimust on muudetud... numbrid on igatahes väiksemad.
Kas trollipark ootab kuusakoskis järjekordset hinnatõusu et oma vrakid sinna saata? Siin näiteks 413 vrakk juba sügisest saadik seismas ühe ja sama koha peal.
(12.04.2009 14:35)raulito Kirjutas: [ -> ]Kuu või kaks tagasi oli foorumis juttu et uutele Omnidele paigaldatud LCD ekraanid ja et sinna vast reklaamid ilmuvad. Nüüd on see reklaamide aeg käes paraku ka valimisreklaam ja 20 minutit sõites läks natuke paljuks näha ekraanilt et Eesti vajab muutusi nagu üks erakond arvab. Hea seegi et vaid pilt on kui veel heli ka taha saaks läheks asi puhta hulluks.

Eile sõitsin ka üle pika aja trolliga. Trolliks vist 326 ja sõidu pikkus ~10 minutit, selle aja jooksul sain ekraanilt jälgida Edgari reklaami ja eelmise nädala pealinna õhutemperatuuri varieerumist.
Tagasiside URL