Ühistranspordihuviliste foorum

Täisversioon: Sotsiaalsed töökohad Tallinna ühistranspordis
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Too reisisaatja kes eile õhtupoole 1. liini trollis 313 vägesid juhatas saab minu poolt küll suuresti kiita. Kui ma sinna rahvast tihkelt täis kilukarpi oma vasekoormaga sisse hakkasin suruma, siis organiseeriti mulle kiiresti "parkimiskoht" tantsuplatsi serval ja maha minnes korraldati mulle selleks ka "tunnel". Kui trollipargist keegi seda värki loeb, siis andku tädile teada, et üks pillimees saadab terviseid.
(07.10.2010 05:35)Oxygen Kirjutas: [ -> ]Too reisisaatja kes eile õhtupoole 1. liini trollis 313 vägesid juhatas saab minu poolt küll suuresti kiita. Kui ma sinna rahvast tihkelt täis kilukarpi oma vasekoormaga sisse hakkasin suruma, siis organiseeriti mulle kiiresti "parkimiskoht" tantsuplatsi serval ja maha minnes korraldati mulle selleks ka "tunnel". Kui trollipargist keegi seda värki loeb, siis andku tädile teada, et üks pillimees saadab terviseid.

Tassisid tuuba trolli?
Euphoniumi
(07.10.2010 11:55)Oxygen Kirjutas: [ -> ]Euphoniumi
Ole ikka ettevaatlik, ilma reisisaatjata majandades võib eufooniumist kergesti kakofoonium saada. Tuubaga on tõesti mõnevõrra lihtsam, tänu instrumendi kaalukusele tekkib kaaskodanikes kiiresti aukartus muusika vägevuse vastu (ja ka hirm, et pillikast varba peale asetatakse), seega enamasti tekkib mõne sekundiga piisav vaba ruum.
No mul on see kast piisavalt suur, et sinna sisse lisaks torule kaks pulti ja noodipakk mahuks. Üsna idiootne lahendus, aga toimib Big Grin
Tallinna Postimees 20.09.2011 Kirjutas:Reisisaatjaid praegu juurde ei vajata.
Nii ongi siis sellele masu-aegsele nurisünnitisele ehk sotsiaalsete töökohtade projekti palgaliste bussisõitjate osale joon alla tõmmatud. Vaikselt, ilma liigset tähelepanu äratamata. Seda kinnitas tänane väike vaatlus Hobujaama peatus(t)e juures.
Mulle need reisisaatjad alguset peale ei istunud,syht mõttetud tüübid oliid.Ja oleks nad siis weel ilusad olnud.Ehk paar tükki ainult.Koristajate teema wõiks siiski jääda nad ennast ikka liigutama hakanud wiimasel aja.
Täna 22.30 ETV ekraanil dokfilm kolmest reisisaatjast.
Lehti: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Tagasiside URL