Ühistranspordihuviliste foorum

Täisversioon: Sotsiaalsed töökohad Tallinna ühistranspordis
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Neid ei peagi kutsuma. Idee on selline, et buss tuleb sisse ja nemad on juba valmis uksest sisse astuma. Nii see loomulikult ei ole. Ja kui nad laeva astuvadki, siis käivad korra bussi läbi, kallavad paremal juhul prügikastid tühjaks ja teevad oma pooletuhande krooniste luudadega mõned sümboolsed liigutused. Aga lehes kirjutas, et busse desinfitseeritakse peale igat ringi, et selles suhtes on kõik hea.
Tere.kirjutage siia kuidas tõõtavad reisisaatja ja tahaks ka fotod.tänan
Reedel oli jälle üle hulga aja meeldiw kohtuda Männiku koristajatega.Bussipõrmand pole tükk aiga nii puhas olnud.
Üks reisisaatja unustati bussijuhi poolt Liivalaia peatusess ootab bussi momendil
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/ra...1&l=fplead

Trolli 275 reisisaatjaks 2. liinil oli üleeile mingi babka kes suutis ka esiotsas istudes aknast välja vaadates oma aega sisustada, kuigi Lepistiku peatusest sisenes esiuksest lühikest kasvu invaliid, kes talutas enda kahe kargu abil, kuid antud reisijat aitas hoopis teine kaasreisija ja reisisaatja ei pööranud vahepeal peadki salongi poole, et vaadata mis toimub.
Sotsiaalset töökohta pakub ka rohelusest kumav arvo tahab kõike omale nimeline firma, mis ideaalis peaks tegelema sõitjateveo korraldamisega: http://www.cvkeskus.ee/view_jobad.php?job_id=197609&w=1

Trollino

(23.03.2010 09:56)Siim Kirjutas: [ -> ]http://www.delfi.ee/news/paevauudised/ra...1&l=fplead

Trolli 275 reisisaatjaks 2. liinil oli üleeile mingi babka kes suutis ka esiotsas istudes aknast välja vaadates oma aega sisustada, kuigi Lepistiku peatusest sisenes esiuksest lühikest kasvu invaliid, kes talutas enda kahe kargu abil, kuid antud reisijat aitas hoopis teine kaasreisija ja reisisaatja ei pööranud vahepeal peadki salongi poole, et vaadata mis toimub.

Ega tänane 325e reisisaatja parem polnud, ainult vahtis esi aknast välja ja mitte kordagi ei vaadanud reisiate poole.Sellised tuleks koheselt lahti lasta.Lihtsalt molutavad ja raiskavad ruumi...
Samas mõni jälle jube aktiiwne , aitab kuidas oskab ,suhtleb ilusti reisijatega.Paraku enamus jah säänsed kalapilguga tühjusse wahtijad.Ning mulle teadaolewalt on üks reisisaatja saanud küll wäga suure ametikõrgenduse osaliseks.
http://www.ohtuleht.ee/galerii/video/381236 väike videolõik busside koristamisest.
Oleks siis päriselt ka nii!
(02.06.2010 21:18)PETSS Kirjutas: [ -> ]Oleks siis päriselt ka nii!
Eks ta nii ole, et meedia silmade all peab asi läikima kui prillikivi aga tegelikult peale seda...Angel
Umbes niimoodi ta on jah.Endal kogemust seinast seina.Esmaspäewa õhtune koristus oli küll puhas porno.Wabbandust nüüd säänse wäljendi eest.
Ma parema meelega peseks bussi põrmandu ise oma lõunapausil ära kui waid wahandeid oleks(harjad,lapid ,pesuwahend)Too luuaga sirgeldaminé ja moepärast torude nühkimine ei meeldi. Salongi aknad wõiks nad seespoolt küll pesta
,ise ei jõua ja ega wiitsimist ka pole kui aus olla.
"Venemaalt tulnud inimesed imestavad kui puhas meil on." Aga siin on üks suur lai ja rasvane AGA. Muidu ju tore vaadata kui entusiastlikud kõik alguses on. Ja võibolla mõni isegi teeb usinasti oma tööd. Ise pole sellist isendit näinud, aga räägitakse, et ufod on ka olemas ja mõni olla isegi näinud.
Sattusin täna 33 liinile kus ka reisisaatja peal. Jõuab siis buss Nõmme peatusesse kus pensionärid tulevad turukottidega bussi peale. Kõik peale ühe seltskonnast saavad istuma. Peale tuli ka üks isa süles ütleme nii pooleteiseaastane tütar. Reisisaatja näeb et kõrvuti istuvad kaks ütleme 7 aastast tüdrukut. Reisisaatja kamandab siis ühe püsti et isa lapsega saaks istuma kuid keeldusid kuna läksid Tehbikaülikooli juures maha. Aga vaest turult tulnud poekottidega tädikest istuma ta ei aidanud. Kus küll reisisaatja silmad olid.
Mõned kuud tagasi, mai alguses sõitsin bussiga 67 linnast lasnamäe poole, reisisaatja oli mingi noorem vene plika, selline joodiku näoga. Mingi kodutu välimusega vuntsidega mees üritas tagauksest sisse saada, reisisaatja lausa jooksis juhi juurest tagaukse juurde ja virutas juba sees olnud mehele jalaga kõhtu, nii et pudeleid täis kotid lendasid... tundub, et sellise suhtumisega on enamus reisisaatjaid. Kuigi olen näinud ka väga normaalseid. Südametunnistusega inimene vist väga kaua sellel ametil vastu ei peaks..
Kas tramme ikka puhastatakse?. Näiteks sattsuin eile trammi garaazinumbriga 82. Ja lõõtsaosast läbiminnes sattusin peaga ämblikuvõrku. Päris suur oli teine valmis kootud. Mitte et mulle loomad ei meeldiks aga ämblikuvõrgud võiks ju keegi ära koristada. Või koristatakse ainult põrandaid ja istmeid ning ämblikuvõrke eemaldavad pikemakasuvlised reisijad oma peaga?
Lehti: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Tagasiside URL