Ühistranspordihuviliste foorum

Täisversioon: Üldine TAK arutelu, osa 2
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Mulle teadaolewalt,täna ńeed bussid ARK ümberregistreerimisel oliwad. Ja 1450 21A peal.Minu maitse ainult aga sinine buss ilusam kui punane.
Miks siis ümberregistreerimine?
(23.03.2011 23:22)MaxCi Kirjutas: [ -> ]Miks siis ümberregistreerimine?

Ümbervärvitud olid
Ok, Tänan!
Roheline on neist kõige ilusam silmale.
Aga üldiselt kas 3 bussi terve Tallinna peale liiga vähe pole, sest tegemist on ikkagi päris suure üritusega.

Trollino

Üllatavalt inetud näevad need bussid välja.Pole sõitnud nendega aga nendest bussidest näeb väga kehvasti välja ka?
Perforeeritud reklaamkleeps nagu nad kõik. Saast. Milleks aknad kinni on vaja kleepida?

Trollino

(25.03.2011 18:44)Oxygen Kirjutas: [ -> ]Perforeeritud reklaamkleeps nagu nad kõik. Saast. Milleks aknad kinni on vaja kleepida?

Täiesti minu mõte kusjuures.Ma mõtlesin et nad oleksid võinud reklaamid nii kujundada et need ei jääks akende peale.Jälle üks põhjus miks mitte bussiga sõita.
Aknad vabaks jättes ju reklaam üsna väike, ja need 3 bussi takistavad kohe päris kindlasti igasugust bussiga sõitmist!

Trollino

(25.03.2011 21:21)Neons Kirjutas: [ -> ]Aknad vabaks jättes ju reklaam üsna väike, ja need 3 bussi takistavad kohe päris kindlasti igasugust bussiga sõitmist!

Ega ma polegi õelnud et need väga segavad minu sõite ja head reklaami saab ka nii teha et see ei jääks bussi akendele.Näiteks 1001 reklaam on väga kena ja need üksikud asjad akendel ei häiri väga.
(25.03.2011 20:18)Liisu Kirjutas: [ -> ]Jälle üks põhjus miks mitte bussiga sõita.
Sõidumugavust ja lärmakust ei muuda see ju. Ainus asi mis muudab, on värv.

Muideks roheline ja sinine üpris ilusad Tongue
(25.03.2011 22:31)Dife Kirjutas: [ -> ]Sõidumugavust ... ei muuda see ju.

Muudab küll. Ei ole üldse tore läbi mikrolaineahju ukse silmi kissitades ja pingutades mõistatada, kui kaugel ma oma reisiga olen, seda enam, kui ma ei tunne Tallinnat nagu oma viit sõrme.
Peatuseid ju tewaitatakse ja kodanik ju teab,mis peatuses wäljuda.Ei ole ju nii ,et ma paen sääl peatuses wäluma ,ks suur walge koer istub.Kuigi on ka säänseid.
(25.03.2011 22:53)PETSS Kirjutas: [ -> ]Peatuseid ju tewaitatakse ja kodanik ju teab,mis peatuses wäljuda.Ei ole ju nii ,et ma paen sääl peatuses wäluma ,ks suur walge koer istub.Kuigi on ka säänseid.

Peatuste teadustamine on Tallinnas õnneks tõesti hea. Aga on üsna ebameeldiv, kui mingi muster silme ees virvendab. Tartus sõitis GoBusi ajal midagi sellist, millel kõik aknad reisijatesalongis olid kinni kleebitud, lisaks oli aknaklaaside vahele kogunenud paks niiskuskiht ning kõlarist kostva teadustaja hääle maksimaalne sagedus oli 100 Hz.
OK! Weidi toine tema kui tohhib.Mingil päewal sai sõidetud 27/04.Sääl wiimane ring lõpetab teatawasti Nurnmenukus.Tewitus olemas ,tabloodel ka kiri Nurmenuku.Aga seltskond wajub süüdimatult peale ja siis kaiwad mind nagu riigireeturit Tarkmanni ,et miks ma edesi es sõida.
(25.03.2011 23:09)PETSS Kirjutas: [ -> ]OK! Weidi toine tema kui tohhib.Mingil päewal sai sõidetud 27/04.Sääl wiimane ring lõpetab teatawasti Nurnmenukus.Tewitus olemas ,tabloodel ka kiri Nurmenuku.Aga seltskond wajub süüdimatult peale ja siis kaiwad mind nagu riigireeturit Tarkmanni ,et miks ma edesi es sõida.
Hea, et veel TAK'i pole veel mõni helistanud. Või on mõni helistanud ?
(25.03.2011 22:39)Hannes Kirjutas: [ -> ]
(25.03.2011 22:31)Dife Kirjutas: [ -> ]Sõidumugavust ... ei muuda see ju.

Muudab küll. Ei ole üldse tore läbi mikrolaineahju ukse silmi kissitades ja pingutades mõistatada, kui kaugel ma oma reisiga olen, seda enam, kui ma ei tunne Tallinnat nagu oma viit sõrme.
Nii hull see asi ka ei ole, kui vaja paistab täitsa normaalselt läbi ja reklaami tõttu küll midagi nägemata ei jää. Ma pole siiani aru saanud, mispärast inimesed "silmi kissitavad", kas tõesti on pooleldi suletud silmadega parem midagi vaadata?
(26.03.2011 09:19)Martti Kirjutas: [ -> ]Nii hull see asi ka ei ole, kui vaja paistab täitsa normaalselt läbi ja reklaami tõttu küll midagi nägemata ei jää.
Kui väljavaatamisega mingitki probleemi pole, siis teeks ettepaneku ka bussi esiklaas täis kleepida!
Bussijuhil ju ka linn tuttav ja maršruut juba pähe kulunud, küll saab hakkama. Ja bussi nina ju bussiootajatele kõige esimesena silmapuutuv, bussi külgi ju mõned ehk ei uurigi ja reklaam jääb siis ka nägemata Smile
Kui Volli soovib, võib oma prillidele ka reklaami peale panna!
Kui reisija vaatab läbi bussi akna, kas sel juhul vaadatakse ainult akna klaasini, et häirima hakkab? Kaugemale vaadates pole minu jaoks küll mingit probleemi.
Sama moodi on läbi võrkaia fotot tehes, kui piisavalt kaugele zoomida ja fookus õigesse kohta panna, siis ei jää võrk segamagi. Siin aga tehakse paari bussi aknende reklaamiga katmisest suur tragöödia ja hakatakse silmi kissitama. Ega Te bussis ei ela, et see eluline küsimus oleks! Kui silmad ei kannata välja vaadata, oota järgmist bussi, ega elu sellepärast seima ei jää kui millegi tegemine vastuvõetav ei ole.
Tagasiside URL