Ühistranspordihuviliste foorum

Täisversioon: Üldine TAK arutelu, osa 2
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
jah, liinisildil oli 35 - Seli
(10.06.2009 15:20)6631 Kirjutas: [ -> ]Kaubamaja ristmikul oli raske paremale pöörata, sest buss 3408 oli seal rikki läinud. Lühike 3227 sai 51. liinil pöörde tehtud, aga lõõtsad sõitsid ringi - kes Rävalast, kes Pärnu maantee kaudu.

Terminali kaudu oleks saanud...
2203 lõhkes täna parempoolne tagumine rehv lõhkudes ära rattakoopa peal asetsenud soojendusradika.
Ei tea kas tasub? TAKis nüüd lõpppeatuses koristajad.Ja wäga erinewa suhtumisega.Männiku omad teewad tõesti head tööd,eilse päewaga löödi mu buss seest nii läikima,viimati oli ta wist samasugune kui Tartust tehasest wälja sõitis.Ja tegijad ka ise jutukad(alates päewapoliitikast lõpetades pereelu prrobleemidel).Õismäe omad aga nagu sügisesed pääsukesed traadi peal,ainult wahivad.See waid minupoolne nägemus,mis ei pruugi kokku minna paljude teiste arwamuste ja tõekspidamistega.
(14.06.2009 20:41)PETSS Kirjutas: [ -> ]Ei tea kas tasub? TAKis nüüd lõpppeatuses koristajad.Ja wäga erinewa suhtumisega.Männiku omad teewad tõesti head tööd,eilse päewaga löödi mu buss seest nii läikima,viimati oli ta wist samasugune kui Tartust tehasest wälja sõitis.Ja tegijad ka ise jutukad(alates päewapoliitikast lõpetades pereelu prrobleemidel).Õismäe omad aga nagu sügisesed pääsukesed traadi peal,ainult wahivad.See waid minupoolne nägemus,mis ei pruugi kokku minna paljude teiste arwamuste ja tõekspidamistega.

Täna sai Retke tee peatuses 13 liini peale mindud suunaga Lasnamäe poole. Retke tee peatus on Õismäe lõppjaamast küll kaugel aga bussi minnes paistis nagu keegi oleks Lepistikus veeämbri ümber ajanud. Põrand lainetas veest lase või liugu mööda bussi põrandat. Kui lõpuks sai Mustakivis maha mindud siis see põrand oli rohkem porine kui puhas. Peaks neile ehk effektiivsemat põrandapesu õpetama.
Need koristajad MRP busse ei puutu.
(14.06.2009 20:41)PETSS Kirjutas: [ -> ]Ei tea kas tasub? TAKis nüüd lõpppeatuses koristajad.Ja wäga erinewa suhtumisega.Männiku omad teewad tõesti head tööd,eilse päewaga löödi mu buss seest nii läikima,viimati oli ta wist samasugune kui Tartust tehasest wälja sõitis.
Oleneb päevast. Neljapäeva õhtul küll vähemalt rohkem istusid ex-DPs niisama. Isegi ei kontrollitud mitte masinat.

Trollino

Vabandust et ma siin trollidest mainin aga kas trollidel on ka lõpppeatuses selliseid koristajaid?
On küll ja minu meelest ilusamad kui TAKi omad.Ma pean silmas naisterahwaid.
Kas ainult Õismäel? Mustamäel ja Keskuses pole näinud mingeid koristajaid...
Vabandust et offtopic.
Lehes(Õhtuleht vist) kirjatükk ka Keskuse lõppjaama koristajatest.Ega nad kõikse aig wällan ei istu,wahhel ka sees.
(14.06.2009 21:41)PETSS Kirjutas: [ -> ]Lehes(Õhtuleht vist) kirjatükk ka Keskuse lõppjaama koristajatest.Ega nad kõikse aig wällan ei istu,wahhel ka sees.
Vaadates neid praeguseid trende, siis varsti pole enam mida koristada...
Seda enam peavad alles jäävad masinad ekstra puhtad olema.
(14.06.2009 21:38)Heini Kirjutas: [ -> ]Kas ainult Õismäel? Mustamäel ja Keskuses pole näinud mingeid koristajaid...
Vabandust et offtopic.
Keskuse lõppjaamas on küll mitu päeva juba mingid roheliste vestidega tegelased ringi käimas. Ei ole küll aru saanud, mida nad täpselt teevad, aga võibolla on tegu koristajatega.
Oleneb liinist ja reisijatest,koristada pea alati.Oma kogemustest wõin öelda ,et 14,27,34A neil liinidel pole kunagi olnud probleeme bussi puhtuse hoidmisel.
Miks MRP kehvem kui TAK? Või asi selles et TAK kuulub linnale?
(14.06.2009 21:58)PETSS Kirjutas: [ -> ]Oleneb liinist ja reisijatest,koristada pea alati.Oma kogemustest wõin öelda ,et 14,27,34A neil liinidel pole kunagi olnud probleeme bussi puhtuse hoidmisel.

27. liinil pole DP punkti aga
MRP kommertsettewõte ja kuulub dr.Vinnile,TAK aga linna oma,suurim pealik Jaanus Mutli.Linn teinud lepingu waid talle kuuluwate ettewõtetega.
(14.06.2009 22:11)sasstak Kirjutas: [ -> ]
(14.06.2009 21:58)PETSS Kirjutas: [ -> ]Oleneb liinist ja reisijatest,koristada pea alati.Oma kogemustest wõin öelda ,et 14,27,34A neil liinidel pole kunagi olnud probleeme bussi puhtuse hoidmisel.

27. liinil pole DP punkti aga
Tollel liinil sõitjad oskawad korda pidada.
Edgar Suur rääkis TAK-is, et linn on pidanud igasuguseid läbirääkimisi ja tulevikus pidada sotsiaalseid töökohti olema oodata ka MRP-sse ja Sakala keskuse ehitusele. Viimasesse siis vist põrandapoonijaks vms.
Tagasiside URL