Ühistranspordihuviliste foorum

Täisversioon: Üldine TAK arutelu, osa 2
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
2248 homme liinil jälle.
(21.06.2010 21:08)PETSS Kirjutas: [ -> ]2248 homme liinil jälle.

Oli täna juba!!! 2210 ka
Täna oli Reporteris juttu TAKi 1036st. Sõita pidi olema ebamugav. sidur vale nurga all. Ning praeguste tallinna linna graafikutega jääks see buss hätta, kuna graafikut tehakse vastavalt bussi omadustele. ja uued bussid on kiiremad ja võimasamad.
Kuula weel hülge möla.Ma tahaks neid graafikuid näha ,mis tehtud bussi omadusi arwestades.Asi wist siiski Tallinna liklusolude ja korralduse taga.
(29.06.2010 21:06)Made2Drive Kirjutas: [ -> ]http://www.reporter.ee/2010/06/29/ikarus...ad-sarama/

Pole bussipeatus "Tihase" TAK-i liinidel
Siduripedaali ehituse autor oli natuke eluvõõras. Iga asjatundmatu tahab oma jala sellele panna täistallaga, aga seda ei tohi teha, sest nii ei saa sidurit otse alla vajutada. Oleks see pedaal klassikaline pika varre otsas olev klots, siis poleks sel nurgal häda miskit. Aga raske on see pedaal kindlasti.

Edelareisija

(29.06.2010 22:19)Oxygen Kirjutas: [ -> ]Siduripedaali ehituse autor oli natuke eluvõõras. Iga asjatundmatu tahab oma jala sellele panna täistallaga, aga seda ei tohi teha, sest nii ei saa sidurit otse alla vajutada. Oleks see pedaal klassikaline pika varre otsas olev klots, siis poleks sel nurgal häda miskit. Aga raske on see pedaal kindlasti.
On-on ja lisaks veel käigukangi sikutama pead (seda tuli päris tihti teha),oled õhtuks omadega läbi.
(29.06.2010 23:31)Edelareisija Kirjutas: [ -> ]lisaks veel käigukangi sikutama pead (seda tuli päris tihti teha),oled õhtuks omadega läbi.

Ütleks nii et mõni automaatkast käib rohkem ajudele...
Kiita sai meie rauast sõber paraku vähe, aga kõik vead (tegelikult Ikaruse eripärad) toodi suures plaanis esile.

Muide, eile uuris üks naistuttav minu emotsioone Pärnus toimunud Vanasõidukite Suursõidu paraadi kohta. Vastasin, et kõik oli vaimustav - armusin Ikarusse. Selle peale ütles pärija, et ärgu ma ajagu tal südant pahaks. Armastada saab ju ainult ilusaid asju, näiteks Porschet. Nõnda leidis jällegi kinnitust mu ravimatu ebanormaalsus...
Vaata asjale positiivselt. Ebanormaalne = eriline Smile
Ja kui nüüd võtta asja sõna sõnalt, siis Ikaruse siluett on üks ilusamaid asju mida ma näinud olen. Luxi oma nimelt. Disainiimega on tegemist.
(30.06.2010 13:38)Oxygen Kirjutas: [ -> ]Vaata asjale positiivselt. Ebanormaalne = eriline Smile
Ja kui nüüd võtta asja sõna sõnalt, siis Ikaruse siluett on üks ilusamaid asju mida ma näinud olen. Luxi oma nimelt. Disainiimega on tegemist.
Sabaga Ikarusi hakkab varsti senisest 200% võrra enam liikuma Smile
Olen kursis. Isegi oma silmaga näinud. Aga viimase aja suurimad ootused on seotud siiski Zis-iga Smile
2210 on vasakpoolse garaažinumbri ära kaotanud.(Seoses plekivahetusega?)
See nüüd küll pole eriti teema mida arutada.
1A peal on varsti juba eluohtlik liigelda. Täna võis ühel vanema naisterahval minna ninaluu kui sai tema ees bussi sisenevalt neiult küünarnukiga vastu nina. Obadus tunddus olevat korralik. Aga selles bussis oli iga sugu huvitavaid inimesi. Üks naisterahvas olles tulnud peale terminalist kes ei tahtnud jänest sõita ja seisis tagumise ukse trepil saatis siis pileti ettepoole et augustage ära. Kui buss oli otsaga jõudnud Tallinna Ülikoolini oli pilet jõudnud kolmanda ukseni ja edasi ei osatud sellega muud peale hakata kui saadeti mulgustamata tagasi. Kõige tipuks arvasid MUPO ametnikud et see buss tuleks ikkagi Uus-Sadama ristis kinni pidada. Said nad siiski aru et piletite kontrollimisest asja ei saa Mõni piletita reisija jõudis selle aja jooksul kui kontrolörid mõtlesid mida teha bussist ikkagi jooksu panna.
(13.07.2010 12:39)kenn12 Kirjutas: [ -> ]!! " LAIM " !! TAK'i vastu !!!
Pole mingit laimu ju. Tüüpiline lolli reisija lalin kes ei kujuta ise ettegi mis kabiinis toimub. Mõni vingub kohapeal, mõni orkutis, mõni kuskil mujal.
(13.07.2010 12:49)Oxygen Kirjutas: [ -> ]
(13.07.2010 12:39)kenn12 Kirjutas: [ -> ]!! " LAIM " !! TAK'i vastu !!!
Pole mingit laimu ju. Tüüpiline lolli reisija lalin kes ei kujuta ise ettegi mis kabiinis toimub. Mõni vingub kohapeal, mõni orkutis, mõni kuskil mujal.



Mõnes-Mõttes ikkagi LAIM !
Kelle jaoks LAIM !
Kelle jaoks mitte LAIM !
Tagasiside URL